Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

perjantai 22. marraskuuta 2013

Voi.....

......jumavtunlauta!!!!!!! Onko kukaan käyttänyt bloggerin sovellusta ipadilla? Minä käytin äsken, enkä kyllä käytä enää!!! Kirjotin pitkähkön tekstin, ja se katos kuin tuhka tuuleen kun yritin tallentaa. Ottaako päähän? Noh... Arvata saattaa.

Ny siis pikatiivistys vaan. En oo siis muistanut yhtään tulla teille hehkuttamaan mun saavutuksia. En ole siis koskaan ollut mikään juoksija, pisin juoksumatkani on jotakuinkin yläasteella suoritettu testijuoksu 1500m (jossa aika oli vähän yli 8min, ei paha?). Vähän aikaa sitten kokeilin hölkätä, jaksoin 2min ja meinasin kuolla ja aattelin että joopa, tämä olikin tässä. Haaveena olis siis edes vitonen jaksaa hölkätä. Viikko sitten vahingossa repäsin, läksin lenkille, kävelin ekat 15min/1,5km, sitte kokeilin taas hölkkää. Ja hölkkäsin koko loppumatkan, rapiat 4km, siis NELJÄ KILSAA???? Hikisenä, punaisena ja jalat kirjaimellisesti vetelänä ryömin kotiin, ja olin ihan että WTF? Sillä lailla, kyllä sitä jaksaa kun vaan haluaa!

Eiköhän tällä menolla voi osallistua ensi kesänä meripäiväjuoksun vitoselle. Tänäänkin kävin lenkillä, mutta otin vaan pikaisia hölkkäpyrähdyksiä. Ei ollutkaan askel niin kevyt, eikä ihmekään, koska nyt on TAAS pientä flunssakolotusta jäsenissä.

Au naturel!

Tänään lenkille kiskaisin ennen raskautta ostetun hiihtoasun. Aattelin ettei se varmaan enää ikinä mahdu mun päälle, ja olihan se vielä hieman kisakireä, mutta meni kuin menikin ja kyllä on paljon mukavampi lenkkeillä ja etenkin hölkätä vartalonmyötäsellä teknisellä asulla, kuin jollakin
hulmuavalla tuulipuvulla. Teknisen aluspaidan vielä tartteis (ja uudet kengät, ja kuulokkeet), sit kyllä kehtais lenkkeillä urakalla.

Nyt elokuvan pariin herkuttelemaan!




PS. Ainiin, paino sama kuin viime viikolla, jihuu! Hyvä siksi, koska turvotusviikko meneillään, ja syömisissäkin ois ollut parantamisen varaa. Mutta alle 70 kg edelleen, huh!


3 kommenttia:

  1. Oih, tästä juoksufiilistelystä tuli taas mieleen oma hehkutus kun koitin hölkätä hetken ja jaksoinkin 10minuuttia putkeen. Mihin toi mun innostus oikeen hävis, täytyy etsiä se taas jostain. :)

    Onnittelut juostusta nelosesta! :)

    VastaaPoista
  2. Tuntuu niin naurettavilta noi ajat ja matkat, mutta mulleki on ollu jo suur saavutus hölkätä vaikka 5min, ja supersaavutus nyt tuo nelonen :D äkkiä sitä jaksaakin enemmän, uskoo vaan itteesä :)

    VastaaPoista
  3. Näin se menee. Juoksutsemppejä sinne! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)