Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

torstai 17. lokakuuta 2013

Sairaaladieetti

Kyllä! En hirveesti oo pikadieettien kannalla, (paitsi kiiretilanteessa, esim. juhlia tms. varten), mutta nyt kavereiden "yllyttämänä" haluan kokeilla. Ensin ajattelin että "ei, en voi tätä nyt kokeilla, en jaksa hoitaa ja touhuta koko päivää lapseni kanssa", mutta sitten tulinkin toisiin aatoksiin. Otan tämän aineenvaihduntadieettinä, koska tuntuu, että raskauden jälkeen edelleenkään se ei toimi normaalisti :D TOSIN, otin tänään mitat ja kuvat itsestäni, ja muutosta pienempään oli jopa tapahtunut. Tämä pisti miettimään, onko dieetti tarpeellinen.

Olen kuitenkin jo niin innoissani koko dieetistä, että ehkäpä sen suoritan. Täytyy hetki vielä punnita asiaa. Ja ainahan sen voi keskeyttää, jos liian rankaksi käy. Tässä ohjeet!

Ja tässä hieman mittaustuloksia: (edellisen mittauksen päivämäärää ei ole, mutta karkeesti 1-2kk sitten mitattu)

Rinnanymp: -3cm (yllättäen ensin lähtee jo muutenkin rupsahtaneet tissit! :D)
Rinnan alta: -1,5cm
Vyötärö kapein: -3cm
Jenkat: -3cm
Lantio: -2,5cm
Reisi: -0,5cm

Otin ehkä napakammat mitat kuin aikasemmin, mutta silti ihan huikeeta! Ei mulle ennenkään oo lähteny yleensä kun sentti kuukaudessa sieltä täältä, niin tää on jo melko siistiä.

Toisaalta ois fiksua jatkaa näin niin kauan ennenkuin tulee jumivaihe, ja silloin kokeilla dieettiä. Mutta kun olen niin malttamaton...

Mun mielestä selkäkuvissakin oli jo pientä eroa huomattavissa, haluaisin niin kovasti jakaa ne teidän kanssa, mutta en vaan millään kehtaa, en vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)