Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Mennyt viikko ja paska uusi viikko

Viime viikon liikuntasaldo:

Ma: Tapout 50min
Ti: Tapout 50min
Ke: Tapout 50min, painonnosto 30min
To: Tapout 40min
Pe: Venyttely 40min
La: Lepo
Su: Tapout+kahvakuula 60min

Ihan kivasti liikuntaa, melkein ton perjantainkin kyllä voi laskea lepopäiväksi, kun tuli vain venyteltyä (tapout yogan sijaan).

Otin tänään mitatkin, kun yhtä treeniä vailla neljä viikkoa kulunut Tapoutia. Tosiasiassahan aikaa on kulunut yli kuukausi taukojen takia. Mutta laitanpa tähän muutokset, vaikka vasta kuukausimitat otinkin.

Tapout aloitettu 26.2 ja nyt 8.4 on treenattu yheensä neljä viikkoa. Mittamuutokset:
Käsivarsi: -0,5cm
Rinnanympärys -1,8cm
Rinnan alta -0,5cm
Vyötärö -1cm
Jenkkakahvat +-0
Lantio -0,2cm (mittavirhe?)
Reisi -0,9 cm
Pohje -0,5 cm

Hieman oon ehkä pettynyt näihin lukemiin, huomaa kyllä, että mun kohdalla ruokavaliolla on suurin merkitys. Pohkeestakin on lähtenyt jopa puoli senttiä, mutta mahan isoimmasta kohtaa ei yhtään? Noh kai sen on joskus pakko pienentyä, kun muualla ei enää ylimääräistä ole?

Viime viikolla alkoi go fat go dietti. Alkuun paino heti lähtikin laskuun, mutta nyt se edelleen jumittaa siinä 68kg:ssa. Toivotaan että johtuu menkoista, ja niiden jälkeen olis suunta taas laskeva! Eilisestä nimittäin tainnu paino nousta puoli kiloa, very nice!

Sunnuntaina treenatessa hajoskin sitten polvi. Ei sille yhtäkkiä mitään sattunut, mutta askelkyykkyliikkeissä alkoi tuntua pikkuhiljaa polvessa vihlasuja. Iltaa kohden vaan paheni, ja jalan koukistaminen sattui tosi paljon. Yön aikana vähän helpotti, mutta ei edelleenkään kauheasti tehnyt
mieli jalkaa taivutella. Kävellessä ei tunnu mitään, joten eilen ja tänään olenkin käynyt vaan lenkillä.

Niska on ollut jumissa eilen ja tänään, ja se normaalistikin raivostuttaa aina. Tosiaan paino on ollut noususuhdanneista, mitatkaan ei miellytä, nyt väsyttää ja muutenkin kaikki perseestä, mutta hei, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! Ei lannistuta ei, kyllä tää tästä vielä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)