Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

perjantai 7. helmikuuta 2014

Elämä voittaa taas

Tättärää! Flunssa ei täysin nujertanut minua, mutta on enemmän ja vähemmän vaivannut tän ja viime viikon aikana. Tänään tuntuu jo melkolailla terveeltä. Ja hyvä niin, koska koska, huomenna on (todennäköisesti) mahtavaa menoa luvassa!!

Jo marraskuusta asti olisin halunnut ilmoittautua SnowRuniin, mutta kukaan ei oikein innostunut asiasta yhtä paljon kuin minä. Mutta kas kummaa, viime perjantaina onnistuin voittamaan ilmaisen pääsyn tapahtumaan, ja niin voitti kaverikin, joten huomenna mennään!

Kuva
Oon niin innoissani etenkin tuosta ensi kertaa järjestettävästä tapahtumasta, että kunnon irtiotosta kotioloista. Tiedossa siis likkakaverin kanssa hotelliyö sekä Helsingin yöelämä! Jiiihaa!

Maanantaina lähdemme koko perheen kera mökkeilemään viikonloppuun asti, sekin tuo mukavaa vaihtelua arkeen. Sen jälkeen tiedossa paljuilta, joten ohjelmaa riittää!

Tänään myös vaaka yllätti positiivisesti. Nyt kahteen viikkoon en oo puolikuntoisuudesta johtuen juurikaan urheillut, ja syömisetkin ollut vähän sitä sun tätä, mutta vaaka näytti 69,4kg, eli -100g viime viikkoon. Ei olla siis ihan metsään menty! Oletin, että pientä nousua olis ollut (eilenkin söin lihapiirakan ja suklaamuffinssia, huh).

Lounasrahka
Söinpä äsken melko hyvän rahkan lounaaksi. Oon taas enemmän alkanut syömään rahkaa, tai oikeastaan ehrmannin rahkajogurttia. Näin pääsee paljon helpommalla, ei tarvitse kahta lämmintä ateriaa päivässä miettiä. Ainut ongelma rahka-annoksissa on aina ollut niiden vähäkalorisuus. Meinaa jäädä päivän kalorit melko vähiin, jos syö rahkaa esim. marjojen kera. Nyt päätin kokeilla _hieman_ tuhdimpaa annosta.

1 prk Ehrmann rahkajogurtti
1 pieni avokado (kuorittuna 80g)
1 pieni banaani (kuorittuna 80g)

362 kcal
28g hh
18g rasva
23g proteiini
4g kuitu

Tuo on hyvin täyttävää, pitää varmaan nälkää (juuri söin), löytyy proteiinia ja hyvää rasvaa, hiilareita tulee jonkun verran, mutta tää ois varmaan treenin jälkeen hyvä "ruoka"? Kuitupitoisuutta voisi hieman lisätä siemenillä/leseillä tai jos jaksaa ja hiilarit sallii, niin vaikka vielä leivän/näkkärin tms. lisäksi. Kaloreita on jo ihan kivasti, vastaavasti jos söisi rahkan vain marjojen kera, niin kalorit saattaisi jäädä jonnekin 200 kcal:n tuntumaan. Nyt vaan erilaisia variaatioita tuhdimmista rahkoista kehiin!

2 kommenttia:

  1. Oi nam kun näyttää hyvältä toi sun rahka! :P Ite tykkään kans varioida eri hedelmillä, marjoilla, pähkinävoilla, siemenillä, hiutaleilla, leseillä ja pähkinöillä. Energiamäärä nousee ja kuitua + vitamiineja tulee lisää. :)

    VastaaPoista
  2. Mulle noi pähkinävoit on ihan vieraita, täytyis tutustua! Avokadoa oon enemmän nyt viime aikoina käyttänyt, se on kyllä näppärä :)

    VastaaPoista

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)