Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

perjantai 24. tammikuuta 2014

Ihme! Ja kotikuntosali

 Ihme on tapahtunut!!! 69,7 kg HURAAAAA!!! Kannatti odottaa vatsantoimintaa ennen vaa'alle nousua, odotus palkittiin. Tämähän tarkoittaa -500g viikkopudotusta, Greatness! ;) Vedonlyönti pystyyn siitä, että paino on taas ensi viikolla yli 70 kg :D Hope not.

Kyllä oon tyytyväinen, kun oon nyt kunnostautunut kotikuntoilun saralla. Pienelläkin määrällä välineitä saa aikaiseksi vaikka mitä. Vaihdoin olohuoneessa vähän järjestystä, alkuun näytti hieman oudolta, ja toiseen päähän huonetta jäi hurjan tyhjä tila... Mutta nyt siinä on hyvä kuntoilu/leikkinurkkaus! Ja sohvanurkkauskin muuttui kotoisammaksi, ennen kun sohvalla makoili, tuntui että makoilee keskellä ei mitään, nyt se on kivasti huoneen nurkassa suojassa :D

Eihän toi crossari mikään olohuoneen kaunistus ole ;) Mutta kun seurassa on muitakin välineitä, näyttää ymmärrettävemmältä (huh mikä sana, kirjotinkohan oikein(?). Mutta tosiaan, en oo yhtään katunut, että ostin crossarin. Se on mulla ollut jo jotain viitisen vuotta, ihan vaan Prismasta ostettu (nyt voisin haluta jo paremman). Välillä se on lojunut käyttämättömänä, välillä ollut paketissa kellarissa, mutta silti aina se on uudestaan ja uudestaan käyttöön otettu. Tällä hetkellä mulla on crossailuinnostus päällä, helposti voin tunninkin polkea, kun kattoo samalla iPadilta vampyyripäiväkirjoja (ipadin saa kivasti tohon käsituen päälle ;D). Ja onhan crossarilla hyvä lämmitellä tai vetästä loppujäähdyttelyt.

Steppilauta on ihan mun omaa käsialaa, oon siitä ylpee! :D Ihan itse nikkaroin ja päällystin ton. En niinkään steppijumppaa harrasta, mutta onhan tuo hyvänä apuna joissakin liikkeissä, esim. ton päällä teen rintaa tangolla, ja tänään tein pohkeita tossa laudan reunalla. Ja pikkuneiti tykkää hyppiä ja kiipeillä tuon päällä.

Löytyy siis crosstrainer, steppilauta, pienet käsipainot, mikäonkaankäsipaino, johon saa painoja lisättyä (? :D), levytankosarja (vaan 20g toistaiseksi), kahvakuulat 8kg ja 6kg ja 4kg:n lainakuula, jota en kyllä oo edes käyttänyt. On kuminauhaa, hyppynaruu (haluisin uudet paremmat) sekä nilkka- ja rannepainot, jotka pitäis jostain piilosta kaivaa. Pari pientä jumppapalloa löytyy ja hmm mitähän vielä. Sitten on tietysti jumppa DVD:t, sekä zumba ja zumbakapulat (joilla vedin viime viikolla tosi hyvän treenin, omineen siis zumbasin/tanssin ja koko ajan heiluttelin niitä kapuloita, oli kyllä olkapäät superkipeet sen jälkeen!). Sitten on vielä wii fit lauta ja pari tanssipeliä (pitääkin muistaa niitä veivaa joku päivä).

Näillä kaikella sekä mielikuvituksen avulla saa jo jos jonkinnäköstä treeniä aikaiseksi! Katsotaan saanko näillä keinoilla tuloksia, ihan itsenäisesti, ilman kalliita kuntosaleja tai valmentajia.

Yksi uusi toivelaite mulla vielä olisi. Olisin jopa valmis vaikka säästöistä ottamaan rahat siihen, siitä huolimatta, etten ole varma tulisiko sitä käytettyä kuinka paljon. Suurin kysymys on se, minne sen laittaisi, ja etenkin jos sen haluaa välillä pois käytöstä, niin minne hittoon sen tunkee.. Mutta niin:

Kuntopyörä, jossa myös kuntopyörä käsille! Tykkään treenata käsiä, ja rupesin miettimään oiskohan käsille jotain kuntopyörää. Törmäsin sitten tämmöiseen, sais kuntopyörän sekä jaloille, että käsille. Ja tolla voi tehdä myös pelkästään käsiä! Mutta en oo koskaan ollut mikään polkijaihminen, että mitenköhän kävisi laitteen käytön kanssa. Spinning on nykyään ihan ok, mutta eihän kuntopyörää voi siihen verrata. Ja oisko turhan tyyris ostos pelkästään käsipoljentaan? :D Täytyy nyt harkita tarkkaan, olis vaan tällä hetkellä Hobby hallissa tarjouksessa...

Hmmm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)