Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

tiistai 12. marraskuuta 2013

Haparoivin askelin

Dieetin jälkeen on saanut hakea taas hyvää ruokavaliota itselle. Dieetin jälkeen tuli tietenkin vähän herkuteltua (suunniteltu juttu) ja viikko sitten maanantaina paino oli +1,3kg dieetin loppupainoon nähden, tämähän oli odotettavissa. Heti maanantaina palasin taas järkevämpään syömiseen, ja se olikin pettymys, että seuraavana päivänä paino oli vieläkin noususuunnassa. Kai se oli vaan hiilarivarastojen ym. täyttymistä vähäkalorisen dieetin jälkeen? Yritin viime viikolla pitää vähäkalorista linjaa, mutta painolle ei tapahtunut mitään. Ahdistava tunne kun paino on nyt jumiutunut lukemaan 70,4, siinä on 400g liikaa! Paino on saatava alle 70kg:n, se on mun rajana tästä lähtien :D loppuviikolle sattui myös kolme juhla- ym. päivää, ja yksi ylimääräinenkin mässytyspäivä, eli to-pe meni ihan reisille. Tai perseeseen. Vähän varmaan joka paikkaan.

Mässytyksistä huolimatta paino on pysynyt joka päivä samana. Tästä syystä olenkin päättänyt pysyä vähäkalorisesta dieetistä erossa, ja syön nyt siis normaalisti. Kiloklubin suositusten mukaisesti jotakuinkin. Siis niinkuin kaikkien pitäisi syödä. Ja näinhän se terveellinen laihduttaminenkin tapahtuu. Tai ainakin olis parasta tapahtua :D

Yritän nyt iskostaa päähän sen, että kiire ei näiden läskivuosien jälkeen ole, joten syön mitä haluan (siis järkevästi), enkä ota mitään totaalikieltäytymisiä. Ellei meno lähde taas lapasesta, niinkuin varmaan kuukauden päästä tapahtuu :D

Huhhuh, miksi on niin vaikeaa tajuta, että ei pitäisi koskaan nopeasti laihduttaa. Jos oot ollut 20 vuotta paksukainen, niin miksi pitäis vuodessa muuttua ohukaiseksi? Tai jos tuloksia ei tule, niin miksi pitää luovuttaa ja palata vanhoihin huonoihin elämäntapoihin? Vaikka et seuraavassa 20:ssa vuodessa muuttuis senttiäkään ohuemmaksi, mutta oot koko sen ajan syönyt järkevästi ja harrastanut edes vähän liikuntaa, niin on se varmaan sata kertaa järkevämpää kuin että olisit toiset 20 vuotta mässyttänyt ja mahdollisesti lihonut lisää.

MIKSI SE ON NIIN VAIKEAA TAJUTA????? No koska paskaruoan syöminen on niin helppoa ja kivaa ja ihanaa!

Ugh, olen puhunut.






2 kommenttia:

  1. Samoja juttuja oon ite miettinyt niin monenmonta kertaa. Nyt oon toivottavasti vihdoin siinä vaiheessa, että tää pudotusyritys on viimeinen ja sieltä ei enää sitten nousta jojoilemaan. ;)

    Sulla on kaikki aika maailmassa pudottaa painos sinne mihin toivot, älä ainakaan stressaa - se ei edistä projektia lainkaan! Tosin helpommin sanottu, kuin tehty. ;) Hitaasti, pienin askelin. Niinhän sitä sanotaan, et pysyvä muutos ei tuu hetkessä - eihän Roomaakaan rakennettu yhdessä yössä. Ja mitäköhän muita kuluneita fraaseja mä tähän vielä voisin keksiä.. Ehkä parempi lopettaa kommentointi nyt tähän. ;)

    Tsemppiä!! :)

    VastaaPoista
  2. Joooo, kaikki toi on aina niin helppo unohtaa ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)