Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Go fat go

Olipa taas mieltäylentävät mittaukset! Not. Toivon todella että tää säälittävä tahti johtuu siitä kahden viikon flunssasta, ja risteilyn jälkeisestä pienestä syöpöttelykierteestä. Maaliskuun mittaustuloksia:

Käsivarsi -0,7 cm
Rinta -1,3 cm
Rinnan alta +-0
Vyötärön kapein -1cm
Maha levein +-0 (prkl!)
Lantio +-0
Reisi -1cm

Paino -0,9 kg

Varsinainen suoritus. Kiva että senttejä karisee raajoista ja etenkin rinnanympäryksestä, mutta ei sitten yhtään mahasta ja lantiosta, joista pitäis saada senttejä hurjasti pois :D Noh, kai niistä taas viimiseks lähtee, kun ei muualta enää oo mitä lähteä. Luovuttaa ei ainakaan saa missään tapauksessa. Vielä on pari kuukautta aikaa kesään ja vähä tiiviimpään kroppaan.

Liikuntapäiviä kertyi maaliskuussa melkein parin viikon tauosta huolimatta 17, ihan kiva. Näistä 15:nä päivänä oli Tapoutia.

Kiva huomata Tapoutia tehdessä, että vähän edistystä on jo tapahtunut. Tietyt liikkeet jaksaa paremmin tai kevyemmin. Mutta treenit on niin vaihtelevia, ja monet treenit oon tehnyt vasta pari kertaa, niin vaikea vielä tarkemmin sanoa. Tänään mulla oli neljännen viikon ekat treenit. Katsotaan, otanko mitat tänkin viikon jälkeen, kun tulee Tapoutia 4 viikkoa täyteen. Mun tahdilla tässä viikossa ei kyllä kerkeä senttejä karisemaan :D

Paitsi!

Päätin tänään aloittaa dieetin. Jutan dieetin. Siis go fat go dieetin. Superdieetinki ohjeet löytyis, mutta toi gfg on niin simppeli, että kokeilen, auttaisko se tähän mun jumitukseen. Tänään siis jo aloittelen (liekö kohtalon johdatusta, kun eilen päätin ostaa mehukeittoja kotiin, mitä en yleensä koskaan osta;), kun kaikkea tarvittavaa sapuskaa löytyy kotoa. Tosin eilispäivältä on jäljellä rasvaista kalakeittoa, ja sitä kyllä jo söinkin tänään, mutta pääpiirteittäin dieetin tänään jo aloitin.

Tarkoitus olisi dieettiä noudattaa noin 95 prosenttisesti. Tämä siksi, että en halua vieläkään ruveta millekään ehdottoman tarkalle dieetille, täytyy olla pientä joustovaraa. Mutta pääosin kyllä dieetin mukaan yritän mennä. Esim. jugurttiahan tolla dieetillä ei syödä, mutta kaapista löytyy kaksi litran tonkkaa, niin täytyyhän ne tuhota. Onneksi voin sitä syöttää myös tytölle.

Näillä eväillä siis huhtikuuhun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)