Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

tiistai 29. lokakuuta 2013

Kun ei voimat riitä

Sunnuntain ainut ruoka

Maanantain lounas -> ähky!
Eilisen pienen pudotuksen jälkeen oli tänään vaa'alla kiva taas huomata -400g! Nyt siis dieetin aikainen pudotus 3,6kg. Jos sunnuntaihin mennessä vois toivoa vielä 1,5kg:n pudotusta, niin paino olis silloin 68kg, lukema olisi ilo silmälle!

Täytyy myöntää, että tänään aamulla ihailin vartaloani peilistä :D Ihana se ei ole, mutta vatsa näyttää kyllä hieman pienentyneen ja vetäytyneen, enään ei ole järkyttävän roikkuva ja löysä vyölaukku, vaan vähän pienempitäytteinen ja "timmimpi" laukku ;) Vanhat treenivaatteetkin alkaa mahtua taas päälle, niistäkään ei ole moni raskauden jälkeen mahtunut, tai vähintäänkin henki salpautunut, kun on kiskonut ne väkisin päälle. Raskauden jälkeen melko kauttaaltaan koko vaatekaapin sisältö oli liian pientä päällepantavaksi.

jumppamatto oli jännä juttu, sitä piti silitellä ja makoilla siinä ja vähän mukana jalkoja nostella ;)

Äsken vähän pikkuneidin kanssa jumpattiin. Ei näillä eväillä kykene kovin raskaisiin suorituksiin, vaikka tuo tunti mikä tuli heiluttua, oli mun mielestä ihan tarpeeksi tehokasta menoa. Samanlaisen treenin vois tehdä joka päivä, varmaan olis tyhjää parempi. Alkuun lämmittelin heilumalla ja hyppimällä, kiertoliikkeitä tehden ja zumbakapuloita heiluttaen :D Välillä nostelin tankoa ja lopuksi yritin vähän lihaskuntoa tehdä lattialla, mutta siellä pyöri kokoajan tuo kymmenkiloinen lisäpaino. Paras oli kun yritin olla lankussa, niin neiti ryömi mun alle makaamaan!

Treenin jaksoi vielä kohtalaisesti, mutta sen jälkeen tuli melko kammottava olo, päivän energiat kun siihen mennessä oli saatu yhdestä kahvikupista ja sokeripalasta. Join paljon vettä ja hetken kuluttua olo olikin taas normaali, mielenkiintoista. Onneksi sain sitten syödä lounaan, joka olikin oikein herkkulounas, maustamatonta jugua ja kinkkuleikkeleitä! Varmaan ihan hyvä eväs treenin päälle.

herkkulounas!

Maanantain päivällinen
Odotan kyllä dieetin loppua, että saa nostaa kaloreita ja hiilareita ja välillä vetää kunnon hikitreenin. Ihan kivasti silti viime viikollakin tuli pientä liikuntaa, vaikkei urotöihin rahkeet riitäkään tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)