Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

tiistai 22. lokakuuta 2013

Dieetti day 1 and 2

Dieetin toinen päivä jo menossa. Ensimmäinen päivä meni nopeasti ja helposti. Lounaalla oli tajuton määrä pinaattia, ensin se maistui öh, ihan kohtuulliselta, sitten alkoi vähän tökkiä ja lopuksi sai aika vauhdilla mättää viimiset haarukalliset, ettei tulis pikapalautuksena takaisin :D Päivällinen oli maukas ja vettä tuli litkittyä sekä vessassa ravattua.

Jo illalla vaaka näytti -100g aamupainoon, ja tänään aamulla olikin jo -1,3kg eiliseen. Oon ihan tyytyväinen kuinka hyvin nesteet lähteny liikkeelle, sillä sitä ei ole vielä laihdutusyrityksistä huolimatta tapahtunut aiemmin.

Tänään alkoi olla jo hieman heikko olo aamupäivän jälkeen, mutta olo koheni kun sai syödä 10 kinkkuleikkelettä ja 3dl maustamatonta jugurttia, joka maistui taivaalliselta. Nyt on edelleen melko kylläinen olo, illalla odottaa vielä 2 muhkeaa naudan sisäfilettä ja salaattia, naaam!

Hyvin on pärjätty siis tähän asti, eilen tuli tehtyä pieni kävelylenkkikin ja tänään pelasin wiitä. Katsotaan meneekö olo tästä huonommaksi vielä.

(Ps. Kuviakin oli tarkoitus laittaa, mutta en tiedä miten sen tekisin tällä ipadilla perkele!)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)