Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

lauantai 26. lokakuuta 2013

Mahtava dieetti!

Kirjotetaanko se dietti vai dieetti? Noh, who cares. Voi perseensuti sanon vaan ku oon yrittäny säätää näitä blogijuttuja ja kuvien jakamisia sun muita hömpötyksiä enkä jaksa yhtään enää! :D

Ensimmäinen dieettiviikko on mennyt sujuvasti ja sukkelaan. Vielä on ainakin tosi hyvät fiilikset, vaikeaa ei ole ollut (paitsi eilen kun kyläilijöille tarjoilin kahvit ja herkut, aaaaah meinasin kuolla jo pelkkään pitsan tuoksuun!) ja olokin ollut mitä mainioin, olosuhteisiin nähden. Useimmiten ennen lounasta on eniten nälkä, mutta sekin siedettävissä rajoissa, ja lounaasta yleensä on tullut tarpeeksi kylläiseksi. Muutenkin syömiset ovat tarpeeksi tuhteja, ei ole siis mikään kitukuuri!

Varmaan dieetin "vaikeustaso" vaihtelee hieman sen mukaan, kuinka miellyttäviä ruoka-aineet on itselle. Esim. se ensimmäisen päivän pinaattiannos oli aivan järkyttävä, niin kooltaan kuin maultaankin, että ei olisi enempää uponnutkaan. Kaikki muut raaka-aineet passaavat mulle paremmin ku hyvin!

Pinaattia, yyyyh...

Painonlasku maanantaista:
MA: 73,1kg
TI: 71,8kg 
KE: 71,1kg
TO: 70,7kg
PE: 70,9kg
LA: 70,4kg

Kokonaispudotus siis 2,7kg. Perjantaina pieni plussa. En tiedä voiko tässä muutenkin välillä tulla plussaakin, mutta luulisin plussan johtuvan siitä, kun edellispäivän ruokailut olivat normaalia myöhemmin ja vedenjuontikin iltapainotteista. Jännä  nähdä putoaako paino vielä seuraavalla viikolla.

Tänään päivälliseksi onkin superherkkua, grillikanaa! Kaikkein parasta vielä kun sen broilerin repii riekaleiksi niin sen saa syödä melkeinpä suoraan kuormasta. Yleensä kun grillibroiskusta on valmistamassa jotain ruokaa, tekisi mieli syödä pelkkää kanaa samalla kun sitä paloittelee, naminamnam!! :D Viikon muita herkkuja:
                                                                
Taivaallista naudan sisäfilettä, pippuripihviä!!

Melko aneemisen näköinen annos, mutta vallan täyttävä!


Aamiainen

Haukea 250g

Hurrrja annos raejuustoa!
Oon muuten kahvipäivinä todellakin juonut kahvia, mustana! Aattelin josko se auttaisi vatsan toiminnassa, kun ruoka on melko vähäkuituista. Tänään käytiin täydentämässä ruokavarastoa,saatiin ostettua jotakuinkin kaikki loppudieetin ainekset.

Torstaina sorruin kaivamaan mittanauhan esiin ja pari mittaa otin, näytti jopa tuloksia tulleen jo silloin, uskoisko? Tietysti nesteitä, turvotusta joooo... Kyllä sen vaatteissa huomaa, että on kevennytty. Huomenna otan kaikki mitat, ja ensi viikon sunnuntaina. Sen jälkeen taas normaalisti kerran kuukaudessa.

Huh, on onneksi ollut niin paljon puuhaa, ettei ole paljon ruokaa kerennyt miettiä, tai blogin kirjottelua. Huomenna yritän tulla päivittelemään mittaustuloksia!

Ainiin, yksi uusi lukijakin on näyttänyt saapuneen, jippii :D Tervetuloa siis joukkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)