Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ilouutisia vaa'alta, mittanauhalta sekä vaatekaapilta!

Tänään sunnuntaina viikko dieettiä takanapäin, mahtavaa! Vielä kuusi päivää edessä. Tänään vaaka näytti tasan 70kg, harmi kun ei vielä alle mennyt. Oma odotus dieetiltä oli, että paino putoaisi edes alle 70kg. Uskoisin että odotukset täyttyvät!

Mittanauhaakin sai taas vetää tiukemmalle. Tavallaan "petyin", kun oli lähtenyt "vaan" sentti sieltä ja toinen täältä, mutta uudelleen kun mietin, niin tuloksia on tullut vain kymmenessä päivässä, ei voi odottaa liikoja kuitenkaan ;) Ei multa ennenkään ole lähtenyt kuukaudessa aina kuin n. 1-2 cm. Vähän ennen dieettiä siis otin jo mitat, eli kymmenen päivää sitten 17.10.13, ja nyt:

Käsivarsi +-0 cm
Rinta -1 cm
Rinnan alta -0,5 cm
Vyötärön kapein -0,2 cm
Maha -1,8 cm
Lantio -1,2 cm
Reisi -1,5 cm (!)
Pohje -0,5 cm

Aika tarkkoja mittoja oon saanut, helposti mittavirheitä. Merkkasin kyllä tarkkaan ylös viimeksi mistä kohtaa mittasin ja miten, että tuskin ihan älyttömästi mittavirheitä. Melkein vaikein mitattava on reisi, tuppaa mittanauha olemaan aina jostakin kohtaa vinossa tai mutkalla. Toi reiden kapeneminen oli kyllä yllätys, jos oikeasti on noin paljon lähtenyt! Reidet onkin kovin paksut, tällä hetkellä siis 64cm, yök :/

Ja iloisia uutisia vaatekaapilta! Jo vanhoissa blogiteksteissä oli kerran mukana mun tavoitefarkut, jotka on siis ostettu joulukuussa eivätkä ne silloin mahtuneet päälle, keväällä sitten otin ekat kuvat farkut jaloissa, kyllä niitä jotenkuten pysty jo pitämään silloin, mutta helvetin kireät oli! Kunnes...


Nyt ne menivätkin jo päälle!!! Vasemmanpuoleinen kuva siis vanha, ja oikeanpuoleinen on tältä aamulta. Kuva on kyllä hämäävä ja todella epäimarteleva, sillä omaan silmään ainakin näytän uudessa kuvassa isommalta. Mutta se onkin otettu lähempää, ja siinä ne farkut on sentäs kiinni! :D Vanhassa kuvassa en voinut housuja kiinni vetää, koska ne olis puristanu aivan törkeennäkösesti. Nyt niitä farkkuja voi siis jo käyttää. Otin nämä siksi tavoitefarkuiksi, kun ne maksoivat Ellokselta alle 10e, eivät siis ole mitkään kovin kummoiset farkut, eivät ehkä edes oikeen mulle kunnolla istuvat. Mutta onpahat yhdet arkifarkut taas! Noissa kuvissa mahan ihokin näyttää melko siedettävältä, totuushan on kuitenki karu, ja nahka on aivan kurttuinen ja löysä, palautuukohan se enää ennalleen, vaikka kuinka kiinteytyisi? Ei auta kuin ottaa selvää!

3 kommenttia:

  1. Hyviä tuloksia oot saanut aikaiseksi. Mun tarttis kans hommata tavoitefarkut, ois kiva nähdä itsekin tämmösiä muutoksia. :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa hankkia jotkut, tai jos on vanhoja pieneksi jääneitä vaatteita niin käyhän neki vertailuks! Kyllähän ne vaa'an lukemat silmiä hivelee, mutta painomuutos ei välttämättä näy missään, voin sanoa että kyllä motivoi, nimenomaan jos vielä joku vanha kiva pieneksi jääny vaate mahtuukin päälle! Tänään aamupäivälläki kokeilin kaikenlaisia vanhoja vaatteita ja voi sitä riemua, ihan innoissani olin :D Täytyis tehdä joku vaatepostaus varmaan..

    VastaaPoista
  3. Taidan mennä tästä heti kaivelee vaatekaapin syövereistä jotain liian pientä. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)