Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ilouutisia vaatekaapilta

Hoplaa, ihana aurinkoinen viikonloppu! Lähdinpä eilen vaunujen kanssa reippaillen kauppareissulle. Vetäsinpä jalkaan viime vuonna ostetut ohuen ohuet ulkoiluhousut, joita en aiemmin ole käyttänyt kuin kerran. Syy tähän on ollut hyvin massiiviset reiteni :D Eli housut olivat vielä viime vuonna aivan liian kireät, kävellessä tuntui että ohut kangas ratkeaa hetkenä minä hyvänä. Ja kappas vaan, eilen housut olivat väljät, siitä huolimatta, että alla olivat trikoohousut! Eli edelleen massiiviset reiteni eivät ole enää yhtä massiiviset kuin viime vuonna, huippua! Kohtapa lähden taas lenkille ja aion vetästä koko puvun päälle, takkikin on paljon väljempi päällä. Nyt mulla on siis vallan sopiva kevätlenkkipuku.
11.5.13 ja tänää

noin -5kg, on tuo takkikin väljempi!
Tällä viikolla on ruokailut sujuneet melko hyvin. Eilen oli "tankkauspäivä", vähän herkutteluakin. En tiedä mikä se tiistainen painonotkahdus oli, kun näytti niin pientä lukemaa, epäilen että oon nähny koko lukeman väärin. Tälle viikolle ei kuitenkaan pudotusta tullut, eilen paino 69,2 kg. Nyt pitäisi viikonlopun ja maanantain syömiset olla balanssissa, ettei tiistaina olis turvotuksia, koska on aika kuukausimittausten!

Viikonloppusin tuntuu aina, että on pakko hölläillä (lue: herkutella) syömisten kanssa. Tänään on päivä alkanut hyvin, eikä houtuksia ole ollut, kotona olevista herkuista huolimatta.

Aamulla söin perus jugurtti-marja-lese-siemen-kombon. Aamupäivällä oli Tapoutin legs and back treeni, jonka sain melko kunnialla läpi siitä huolimatta, että kahvakuminauha katkes :/ Lounaaksi tein pakastekasviksista ja makkarasta wokin, päällä loraus sweet chili kastiketta. Jälkkäriksi kokeilin tehdä protskulettuja, ja hyvä jälkkäri olikin!

Banaani-valkosuklaa-proteiiniletut: n. 8 kpl

1 banaani (100g)
2 kananmunaa
100g rasvaton maitorahka
25g Fast pudding valkosuklaa
ripaus suolaa

Muussaa banaani ja sekoita muut ainekset joukkoon. Laita pannulle haluamaasi rasvaa ja paista pieniä lettuja miedolla lämmöllä hauduttaen. Nauti marjojen, hunajan tms. kanssa, nam!

Nyt lenkille!

2 kommenttia:

  1. Se on aina hieno homma kun löytää jonkun vaatteen mikä ei ole mahtunut päälle. Tulee hyvä ja motivoiva fiilis :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, parhaiten sen huomaa jostakin semmosista vaatteista mitä harvemmin on käyttänyt! Vaikkakin aikaväli on pitkä, niin ainahan se on positiivista että sentäs on laihtunut :D

    VastaaPoista

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)