Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Alkukuvia/tavoitevaatteita

Otinpa taas vähän vaatekuvia. Minähän alan jo vallan lämmetä tälle "itsensäpaljastelulle" läskien suhteen :D Salat julki, jos tulisi paremmin tulostakin. Tässä siis lähtötilanteita näin Tapoutin alkutaipaleella, toivotaan, että kroppa muokkaantuisi vaatteihin sopiviksi.

Tässä ensimmäiseksi kuva neulemekosta, tämä tuntui vain sopivalta tämmöisiin kuviin. Ei siis sinänsä ole mikään tavoitevaate.

Inhoan mun kropan mallia. Tossa se ei vielä edes tule selkeästi esiin, mutta ärsyttää kun on hirveät jenkkakahvat, sitten tulee "syvennys", jonne alushousutkin uppoavat, ja sitten oikein leveä takalisto, niin kurjat näkymät on taattu. Onneksi vaatteilla saa kikkailtua paljon piiloon.

Seuraavana mun tavoitetreenitoppi. Ihana pinkki Puman toppi, joka on mulla ollut jo muutaman vuoden, vaan ei koskaan vielä ole ollut sopiva. Tuo on siis semmoista tosi jämäkkää matskua, en tykkäisi treenata tolla vielä, vaikka päälle mahtuukin.


Seuraavana mun vanha valmistujaismekko, joka olisi yksi vaihtoehto ensi kesän hääjuhliin. "Valitettavasti" nuo kuvat ovat jopa edustavampia, kuin miltä todellisuus näytti :D Mutta mekko oli kuitenkin todella tiukka, vetoketjun sain juuri ja juuri kiinni henkeä pidätellen. Tämä jos sujahtaisi kesällä kevyesti päälle, olisin ikionnellinen.

And last but not least, mun lemppari "baarihousut". En oo tainnu noita kertaakaan käyttää raskauden jälkeen. Nyt suunnittelin risteilylle ehkä laittavani, sillä vatsaa jännittämällä ja pitkällä sekä löysähköllä paidalla makkarat ei niin pullota, ja ovat jotakuinkin käyttökelpoiset :D Mutta näihinkin olisi kiva kunnolla mahtua taas, ilman jokapuolista tursuamista.
Tässä vatsa hieman jännitettynä, normaalisti roikkuisi maha enemmän vyötärön yli :D
Katsotaan miten alkaa (toivottavasti) maha ja persaus pienentyä, sen mukaan seuraavia kuvia. Toivottavasti ainakin puolessa välissä Tapout treenijaksoa saisi jo uudet kuvat laitettua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)