Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

torstai 20. helmikuuta 2014

Ahdistava tuska

Kyllä vaan saa kotitreenilläkin paikat kipeeksi! Toissapäivänä crossailin vauhdikkaammin pitkästä aikaa, 35min ja n. 250kcal paloi. Perään pumppailua tangolla, kokeilin isompia painoja ja kyllä tuntui. Puolen tunnin tehokas treeni ja oon vasta tänään ollut kipeempi kuin aikoihin. Ja tää kipu ei oo yhtään hyväntuntusta. Reidet sekä edestä että takaa kipeet, takareidet aivan jumissa. Kaikki liikkuminen puhumattakaan istuutumisesta tai jostain kyykistelystä on yhtä tuskaa. Ja tää takareisikipu on ennenkin kestänyt noin viikon, kivaa!

Yläkroppaan en oo oikein löytänyt sopivia painoja, paitsi rintaan. Tuntuu että painot on joko liian pienet ja niillä jaksaa tehdä helposti esim. 15 toistoa (tai enemmänkin), mutta jos yrittää nostaa painoja, niin joko en pystykään tehdä yhtään toistoa, tai sitten tekniikka kärsii pahasti. Haluaisin treenata kunnolla hauiksia, vinkkejä hauisliikkeisiin? 

Tällä viikolla on jotenkin koko ajan ollut hirveän pullea olo, liekö johtuu menkoista. Ei siis turvonnut, vaan kaikenkaikkiaan lihonut tunne. Toivottavasti helpottais. Huomenna punnitus, varmaan plussaa. Blaah.

Huomenna tulee Kouvolasta kavereita meille paljuiltaan, wuhuu!

1 kommentti:

  1. Treenit kuulostaa kivalle ja treenikivut tutulle :) Hauislihaksia treenatessa voisit kokeilla vasarakääntöä käsipainoilla, jos se veisi eteenpäin kun olisi hieman erilainen se liike. Google kertoo miten se liike tehdään ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)