Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

perjantai 14. helmikuuta 2014

Lorvailuu

Nyt kyllä harmittaa! Epämääräisen flunssan takia tuli treenitaukoa jotakuinkin pari viikkoa, ja syömisetkin oli vähän sinnepäin. Tämä viikko oltiinkin kavereitten mökillä, ja noh, toisaalta ei överiksi mennyt ja tuli käveltyä jäällä ja lenkilläkin käytiin, mutta silti tuntuu, että kolme viikkoa on mennyt jotenkin hukkaan. Mutta ihan kivaa on ollut, ja onhan tässä koko elämä aikaa, joten se siitä!

Viikko sitten oltiin Helsingissä siellä SnowRunissa, ja olipa hauskaa! Tosin jäi hieman ikävä muisto, kun laskettiin kuusimetristä ilmatäytteistä liukumäkeä, jäätävän kovaa vauhtia ja suoraan muhkuraiselle ja jäiselle maankamaralle auuuu! Ei ollut ihan yks eikä kaks, jotka siinä kohtaa ulvoivat kivusta. Mulla siis tärähti pakara tai enemmänkin pakaran alta, ja hirveä mustelma ja nirhauma ja tänään on eka päivä, kun istuminen ym. ei oo sattunut! :D

Mutta oli kyllä hauska tapahtuma, tuolta voi ensimmäisiä kuvia katsella http://www.flickr.com/photos/funrunfi/with/12496321215. Meistäkin löytyi jo yksi kuva: http://www.flickr.com/photos/funrunfi/12496321215/ !

Huomenna tiedossa paljuilta tässä kotosalla. Muut taitavat sen jälkeen lähteä baariin, minä jään tytön kanssa kotiin. Ah, odotan maanantaita, että järkevä arki palaisi taas. Kyllä on tänään jälleen kerran oikeasti huomannut sen, että kun syö huonolaatuista ruokaa, ei todellakaan ole voimia edes ajatella liikuntaa. Se on fakta se! Onneksi nykyään tämän yhteyden tajuaa, ja haluaa lopettaa mässäilyn. Ennen olisi vaan jatkanut samaa tahtia mättämistä ja märehtinyt sitä, kun ei pääse edes sohvalta ylös.

Alkaa kyllä tuntua siltä, että tästä vielä päästään ihan hyviin tuloksiin! Etenkin kun kevääksi on tiedossa aikamoinen liikuntahaaste, mutta siitä lisää sitten, kun se on ajankohtaista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)