Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Höttöviikonloppu

Viikonloppu alkoi hyvin, ei herkkuhimoja, ei pakottavaa tarvetta käydä ostamassa jotain hyvää. Noh! Tietenkin eilen käytiin kyläilemässä, ja tänään meillä kävi kyläilijöitä. Eilen munkkia ja namia ja tänään pullaa ja piparia. Ja namia. Ja juustokakkua. Ja leipää. Ja niin.

Hiilarivarastot on täytetty, nyt taas hiilarivyön kiristys alkakoon. Ainut vaan, että rahat on loppu ja kaapissa kohta pelkkää makaronia ja leipää ja vehnäjauhoja. Nam.

Viikonlopun liikunnat tuntuu jotenkin köyhiltä. Perjantaina tunti crossailua, 20 min kahvakuulaa jaaa olikohan 30min venyttelyä, eilen vaan 30min tanssipeliä ja tänään tunnin vaunulenkki ja 20min pihahyppelyjumppa. No okei, onhan tuossa ihan hyvin liikuntaa, mutta eilinen harmittaa. Taitaa alkaa kroppa tottua taas suurempiin liikuntamääriin? Vielä viime vuoden puolella heitin vaan jotain 45min lenkkejä. Edistystä edes jossain!

Lepopäivistä oon huolehtinut todella hyvin, noin kolmen päivän välein olen huilinut. Oon vihdoinkin oppinut myös sen, että liian kova rehkiminen ja pitkät treeniputket ei oo hyvästä. Kroppa ei kerkeä palautua, saati kehittyä, jos vaan treenaa ja treenaa ilman lepoa. Yritän pitää treeniputket max 3-4 päivässä.

Ensi viikolla mahdollisesti luvassa uintia piiiiitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)