Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

torstai 26. syyskuuta 2013

Hyytelöjalat

Tänään lähdin lenkille, pitkästä aikaa ilman vaunuja. Ja kyllä oli tönkkö askel. Ollaan nyt niin rapakunnossa että ihan pahaa tekee. Alusta asti oli reidet hapoilla. 45min lenkkeilin, noin 5km. Keskimääräinen vauhti oli n. 6,7km/h, kelpaa kyllä toisaalta näin aluksi. Kokeilin ottaa pari juoksuaskelta, ja yllätyin kun jaksoin jopa pari minuuttia hölkkäillä :D Sports tracker näytti tällöin keskinopeudeksi jopa 9,1km/h. En oo koskaan ollu mikään juoksija, mutta tekis mieli harjoitella ensi kesää varten, jotta vois osallistua meripäiväjuoksuun, ihan vaan 5 km:n osuuteen. Sekin olis mulle jo huippusuoritus.

Paino on vähän ihmetyttänyt. Yleensä kun "palaa ruotuun" tai aloittaa dietin tai etenkin kun hiilareita vähentää, nestekilot lähtee heti liikkeelle. Nyt mulla on lähtenyt "vaan" -300g maanantaista, ja eilisestä ei ollut tippunut yhtään. Mielenkiinnosta kävin tänään illalla vaa'alla, ja se näytti samaa kuin aamulla. Jännä nähdä mitä huomen aamulla näyttää!

Tänään tuli ekan kerran ärsyttävä fiilis, että mitä söis, ei olis jaksanu yhtään miettiä saati tehdä ruokaa. Vähällä ruoalla mentykin, mutta en oo kyllä nälästäkään kärsiny.

Aamulla otin nopsasti vaan kiivin ja kuumaa mehua ja menin sohvalle heräilemään.

Lounaaksi oli salaattia fetalla sekä broileria ja tomaattia, joka myös pannulla pyörähti


Päivälliseksi oli avokado-appelsiinisalaatti paahdetuilla pähkinöillä, minihiilarileipä avokadoraejuustolla ja possupihviä, josta tuli supersuolaista, kermaviili vähän poisti suolaisuutta.


Tossa ne ruoat sitten olikin. Lounaan ja päivällisen väli venyi kuuteen tuntiin, mutta ei hirveesti nälkä vaivannut. Nyt tuntuu kuitenki että pieni nälkä taas kutkuttelisi, mutta en jaksa enää mitään syötävää tehdä. Kuumaa juotavaa voisi ottaa, mutta meneekö taas alkuyö vessaravaamiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)