Tietoja minusta

Oma valokuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

lauantai 1. helmikuuta 2014

Järrrrkyttäviä kuvia!

Tammikuu on taputeltu, ja hyvin taputeltiinkin! Pysyin terveenä (no nyt parina viimisenä päivänähän flunssa on yrittäny ottaa valtaa) ja syömistavat on taas askeleen lähempänä sitä normaalia "oikeanlaista" syömistä, ja liikuttu on rutkasti!

Siinä tammikuun liikunnat koko komeudessaan! Oon erittäin tyytyväinen. 23 liikuntapäivää. Lenkkeilyn haluisin vieläkin säännöllisemmäksi, mutta tammikuussa siihen jonkin verran vaikutti pakkaset. Onneksi vaihtoehtona on crossailu.

Ensi kuun tavoitteena enemmän lenkkeilyä ja uusia lajeja, mieluusti myös -2kg:n pudotus.

Tammikuun kokonaispudotus oli 72 kg - 69,5 kg eli 2,5 kg! Oon siihenkin tyytyväinen, mainiota. Siitä päästäänkin muutoskuviin. Tää on mulle suuri askel, paljastaa läskini kaikelle kansalle. Jokohan oisin valmis näistäkin vararenkaista luopumaan, kun ne kerta kehtaan julkistaa vihdoinkin. Otin eilen mitat, ja ne olivat aikalailla samoissa kuin marraskuussa sairaaladieetin jälkeen, eikä yllättänyt. Mutta nämä muutoskuvat motivoivat taas eteenpäin, siis olkaapa hyvä!


 Huhhei mikä kuva viime vuodelta tuo vasemmanpuoleinen. On vissiin jotain muutosta huomattavissa?! Noh sivustapäin ja edestäpäin näyttää edelleen karmivalta, joten niitä muutoskuvia odotellessa :D Mutta oon erittäin tyytyväinen näkemästäni, hieman on selkä tiivistynyt. Lisää reeniä kehiin!!

Ja ei, tässä en nyt esittele suuria pumppaussaavutuksiani, vaan lähtökohdan. En tykkää, kun kädet ovat nykyään löllöt entiseen verrattuna. Tuosta saisi vähän kaventua, kiinteytyä, ja en pistäis pahaks vaikka lihaskin hieman paremmin erottuisi. Käsitreenit alkakoon (eikun siis kokovartalotreenit).

Kävin eilen vähän kaupoilla pitkästä aikaa. Positiivinen yllätys oli, että sain ostettua pari M-koon puseroa, eikä ne olleet edes tiukkoja. Yleensä oon tykännyt ostaa L-koon paitoja, ettei makkarat tursuis liian näkyvästi.


Mähän näytän melkein ihmiseltä, huippua!

4 kommenttia:

  1. Näytät kauniilta :)

    VastaaPoista
  2. Hei ei noi kuvat ole ollenkaan pahoja. Ihan selvästi on tullut edistymistä. Hienoo, että oot rohkeesti laittanut näitä edistyskuvia blogiisi, minusta hyvissä laihdutusblogeissa kuuluu sellaisia ollakin. Mäkin olen vasta aloittanut laihdutuksen, tavoitteena saada raskautta edeltänyt vartalo takaisin. Bloggaan osoitteessa http://mammanlaihdutusblogi.blogspot.fi/ Lupaan laittaa kanssa edistyskuvia heti kun sitä edistystä tulee :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Joo, oon yrittänyt järkeillä että ei mun tilanne todellakaan oo älyttömän huono enkä oo mikään tosi isokokonen, omaan silmään vaan noi kuvat kauhistuttaa! Mutta oon ehdottomasti samaa mieltä, että muutoskuvat on parhaita, niitä on kiva selailla ja katsella :)

    VastaaPoista

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)