Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Se on täällä!! Nyt se alkaa!!

Kerran jo vihjailinkin, että tälle tytölle olisi uusia haasteita tiedossa tulevaisuudessa. Ja vihdoin se päivä koitti, jo pari päivää olen kytännyt ja ravannut postilaatikolla, koska postin saapumisilmoitus tulisi. Ja tänään tuli sekä saapumisilmoitus että mysteerinen laatikko, ja laatikon sisältä paljastuikin jo itse tuote! Mitä sieltä löytyikään? Tattadaaaaa:


Tapout XT! Tvins.com sivulta lainattu:

"Nyt voit unohtaa painot, leuanvetotangot ja kuntosalien jäsenyyskortit! Taistelulajien (MMA) ammattilaisvalmentaja ja kunto-ohjaaja Mike Karpenko opettaa 12 hikeä irroittavaa MMA-harjoitusta, joita voit tehdä kotona! Pudota painoasi, lisää lihasvoimaa ja kiinteydy 90 päivässä Tapout XT:n avulla. Hanki omasi nyt!

Jo 90 päivässä huomaat, kuinka Tapout XT on saanut kuntosi kohoamaan reippaasti. Voit unohtaa käsipainot, leuanvetotangot ja kahden tunnin harjoitusmaratonit. Tarvitset vain Tapout XT-ohjelman, joka toimitetaan sinulle laatikossa."

Oon niiiiin odottanut tätä! Postitäti toi siis Tapout XT 90 päivän harjoitusohjelman ja sen tykötarpeet.



Omat treenit onkin nyt takkuilleet, toisin sanoen siis mikään ei ole huvittanut (johtunee ehkä siitä, kun olen niin innokkaasti odottanut tätä ohjelmaa?), joten uudet tuulet treenirintamalle ovat enemmän kuin tervetulleita! Katsotaan olenko ensimmäisen treenin jälkeen enää yhtä innokkaalla tuulella :D Luvassa nimittäin tiukkaa treeniä, ja mun kunto ei kyllä alkuunkaan riitä näihin hommiin, suunta siis ylöspäin.


Tossa meidän paketissa tuli siis yhteensä 15 DVD:tä, jonkisortin ravinto-opas, 10 päivän pikastartti-opas, treenikalenteri että tietää mitä minäkin päivänä tehdään, pieni pyyhe sekä vastuskuminauhoja.

Tänään ehkä maltan mieleni, enkä aloita vielä treenejä, vaan tutkailen uusia juttuja, ja kokeilen ehkä yhtä levyä, jossa opetellaan potkutekniikoita yms. Kuviakin täytyisi varmaan ottaa, ennen ja jälkeen -kuvia varten! Ja huomen aamulla taidan ottaa mitatkin itsestäni.

Nyt en osaa muuta tähän väliin sanoa, pakko lähteä tutustumaan uuteen kaveriin! :D Toivon niiiiin kovasti, että motivaatio riittäis tohon noin kolmen kuukauden settiin.

Iiiiiiih, huomenna lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)