Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

torstai 3. huhtikuuta 2014

Näillä mennään

Go fat go dietti tuntuis toimivan! Hitto kun en muista, paljonko paino oli toissa-aamuna, jotain 68-69 kg:n välillä. Tänään se kuitenkin näytti 67,8 kg, siis uusi alin ja kokonaan uusi painoluku raskauden jälkeen! Uskomatonta. Tänään onkin sitten hirveä dilemma, kun on kummipojan nimpparit. Oletettavasti siellä on jotain kahvitarjoilua, ja oon koko päivän funtsaillut, "repsahdanko" vai en. Tulin siihen tulokseen, että otan tämän dietin perusruokavaliorungoksi ainakin kesään asti, ja siinä välillä saa tarpeen tullen "repsahdella", eli jos erityisiä tilaisuuksia tulee, kuten nämä nimpparit, ensi viikolla lapsimessut, ja sitä seuraavalla pääsiäinen. Näin ollen ei tarvitse noudattaa tiettyä aikaa supertiukkaa diettiä.


Pussitin valmiiksi annoksiksi broileria ja jauhelihaa pakkaseen, sieltä helppo ottaa sitten oikea määrä aina sulamaan. Seuraavaksi vois osan paistaa jo valmiiksi, niin helpottais vielä enemmän. Eilenkin tuntui etten muuta tehnyt kun söin, valmistelin ruokia, söin, valmistelin ruokia...

jääkaapin näkymää

jauheliha, pakastekasviksia, raejuustoa
Hyviä ruokia tälläkin dietillä saa aikaiseksi, kun vaan viitsii miettiä. Mulla on nyt kolmas päivä meneillään, ja aika samaa ruokaa oon puputtanut, mutta täytyy alkaa paperille laatia listaa eri vaihtoehdoista. Huomenna voisin syödä esim. tonnikalaa ja salaattia. Mieskin rupesi syömään tämän mukaan, ja ajattelin että jonkin sortin makaronilaatikonkin saisi aikaiseksi, vois tehdä sitä parin päivän satsin kummallekin.

salaatti,tomaatti,kurkku,retiisi,broileri,raejuusto


Ruokavalio komeilee nyt jääkaapin ovessa, ja siinä saa pysyäkin, vaikka aina. Ei yhtään huono pohja kelle tahansa, tota muokkailemalla saa varsin järkevän ruokavalion jatkossakin esim. kaloreita lisäämällä. Keskimäärin päivän ruoista taitaa tulla noin 1200kcal.

salaatti,tomaatti, paprika, sipuli, raejuusto, broileri
Tänään kerkeän kotona syödä vielä rahkan välipalaksi, kylään otan mukaan yhden protskupatukan, jolla saa korvata aterian (jos pakon edessä on skipattava joku ateria). Jos en sorru kahviherkkuihin, syön patukan, jos sorrun, niin kahviherkut olkoot mun päivällinen :D Sitten vielä iltapalaksi rahkaa tai raejuustoa.

Tän dietin keksin kyllä juuri oikeaan saumaan, koska alkoi ottaa päähän tämä jumitus tai mikälie. Motivaatio alkoi laskea ja mielessä pyöriä kaikenlaista. Nyt on taas uus draivi päällä, kyllä se niin on että tasaiseen tahtiin pakko saada jotain tulosta tai muuta motivaatiopiikkiä, että tästä hommasta joskus jotain tulisi. Näillä mennään nyt!

Tapout treenitkin tänään jo vedetty, ekaa kertaa oli muay thai, ja tykkäsin, koska se oli vähän bodycombat-tyylistä, iskuja ja potkuja. Huomasinpas jotain edistystä tälläkin saralla. Tosiaan olen ennen tykännyt paljon käydä combatissa, ja silloin ei kyllä ole keskivartalon hallinta potkuissa ollut niin hyvä, mikä tänään vaikutti olevan kunnossa. Eli olisiko mahdollisesti korsetti paremmassa kuosissa jo?!

Sopii toivoa, eikun mars eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)