Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kun menee hyvin

Hyvä fiilis! Viime päivät on kyllä menny niin loistavasti (yöt onkin sitten toinen juttu), niin syömisten kuin liikunnan suhteen. Voi kunpa aina menis näin, miksi se on niin vaikeaa?

iso pata jauhelihasoppaa

viikonlopun HYIHYI-eväät :D

borssikeitto smetanalla, tosi nopea tehdä puolvalmiista raaka-aineista
Ootan kauhulla taas sitä hetkeä, kun en keksi mitä ruokaa tekis, tai ei ole mitään raaka-aineita, tai ei ole rahaa ostaa mitään, tai kun pakastin on aivan tyhjä tai tai tai... No turha sitä on etukäteen murehtia. Tänään huomasin, että kyllä se niin vaan on, että aamusta asti kun tankkaa hyvin, ja iltaa kohden keventää, niin ei kyllä nälkä vaivaa. Siis kun mulla on jostain syystä ollu tapana aina syödä lounaalla kevyemmin, ja sitten vasta päivällinen on vähän tuhdimpi, ja vielä iltapalakin saattaa olla tuhti.

Tänään aamulla söin jugurttia mustikoilla. Lounaaksi (vasta kylläkin klo 14 jälkeen) muusia, seitä ja parsa- sekä kukkakaalta. Lounaasta olin niin täynnä vielä klo 17, että ei huvittanut yhtään miettiä päivällistä. Noin kuuden pintaan söin kuitenkin salaattia broilerilla ja guacamolella, ja vasta äsken myöhästyneen (pikkuneidin takia) iltapalan, jugurttia banaanilla ja avokadolla.

blogger haluaa väkisin kääntää kuvan vinoon
Ennen lounasta oli nälkä, koska treenasin sitä ennen, mutta muutoin ei oo tänään ollu yhtään nälkä, eikä oo ollu mielitekoja. Mistähän on ajatus kotoisin, että lounas pitäisi olla jotain kevyttä?

SUPERhyvä välipalajuoma, banaania, avokadoa ja maitoa!!
aurinkoiselle pakkaslenkille varustauduttu!
Eilen lenkkeiltiin (n. 5km) mun äidille fondue-iltaa viettämään. Meidän pikkuneidillä on ilmeisesti liian pienet hanskat, oli kädet aivan tulipunaiset ja jääkylmät, itki vähän väliä matkalla :/ Oli kovin kurjaa, täytyy lähteä hanskaostoksille. Lenkillä oli kyllä hienoja maisemia, aurinko paistoi, ja Langinkoski kuohusi ja höyrysi :)




Näihin merkkeihin oli hyvä päättää jäätävät lenkkeilyt! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)