Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

perjantai 17. tammikuuta 2014

Hupsista!

Jokos se vuosi vaihtui.. Jopas tässä on taas aika vierähtänyt. On ollut niin kiire kuntoilla ja laihduttaa, ettei ole kerennyt tänne raapustella mitään ;)

Uusi vuosi on lähtenyt kivasti käyntiin. On jopa hetkellisesti taas motivaatiota hääräillä keittiön puolellakin (siis terveellisemmän ruoan parissa, ei leipomusten) ja liikuntainto on kohdillaan ( eikös se aina tammikuussa?). Heiaheia palkitsi jo vissiin viikko sitten kymmenen eri lajin palkinnolla :D Heiaheiaan on kyllä kiva merkata liikunnat, kun ne näkyvät siellä ainiaan(kö?), ja kun sieltä saa kerättyä niitä eri palkintoja, jotenkin motivoivaa.

Paino tippuu eeeerittäin hitaasti. Kyllä tuntuu raskauden jälkeen tää homma paljon hitaammalta ja vaikeemmalta? Joulukiloja tuli ehkä noin pari, vaikka varmaan joka päivä söin joulukuussa jotain hyvää, onnistuin mielestäni silti kohtuudella herkuttelemaan, koska määrät olivat pieniä, eikä painokaan lähteny kirimään ylös. (Johan tuon pari kiloa kerää helposti yhdessäkin illassa.) Nyt heilun siinä 70kg:n kieppeillä, kyllä kestää että pääsis sen kunnolla alittamaan, ja että se myöskin siellä alapuolella pysyis, for good!

Tehtiin kaverin kanssa aika näpsäkkä uudenvuoden lupaus. "Se paino, joka tänään (oiskohan ollu 3.1.14) on, niin sen yläpuolelle ei saa paino enää tänä vuonna nousta". Eli vaikkei laihtuisi, niin ei saa paino yhtään sitten noustakaan ;) Mun maksimipaino oli tasan 72kg, ja paino tänään 70,2kg, eli hyvällä mallilla ollaan.

Tavoitteita tälle vuodelle:

  • Painotavoite 65kg, eli enää "vaan" -5kg (luulis vuodessa onnistuvan? Noh, onhan tää nähty... :D) 
  • Säännöllinen liikunta (ei siis mitään kuukausien kesätaukoja)
  • Mahdollisimman paljon eri lajeja, myös jotain aivan uusia
  • Pääpaino lenkkeilyssä/crossailussa ja kotipumpissa
  • Järkevä syöminen LÄPI VUODEN
  • Keväällä juoksun harjoitteleminen ja heinäkuuhun mennessä 5km juoksu (mulle paljon!) 

Tavoitteissa vähän sitä sun tätä, ei liian suuria tavoitteita, pysytään realistisella tasolla (josko vaikka tavotteet vois ylittää isosti ;)) Toki painonpudotuksen eteen saa tehdä töitä, mutta mulle ehkä isoin juttu on tuo juoksu, koska en oo sitä koskaan "osannu" tai harrastanu. Sen eteen siis täytyy oikeesti tehdä töitä. Syksypuolellahan vahingossa hölkkäilin nelisen kilometriä, mutta jalat ei meinannu kantaa enää sen jälkeen, ja olin kuoleman partaalla, joten ois kiva saada hölkkä/juoksu kulkemaan vähän kevyemmin.

Kuvia en jostain syystä saanut ladattua, joten tylsää tekstiä vaan. Ja miksen voi kirjottaa useemmin lyhyitä juttuja, niin ei tartteis kenenkään lukea tämmöstä maratonjaarittelua :D Phuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)