Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

maanantai 20. tammikuuta 2014

Hyvä viikko

Kävin kuin kävinkin eilen lenkillä! Lenkille lähtiessäni oli pakkasta enää "vaan" 12 astetta auringonpaisteen kera, joten mars matkaan. Puolitoista tuntia reippailin vaunujen kanssa, 9km, not bad!

Illalla oli tarkoitus venytellä kunnolla, joten innostuinkin vielä lämmittelyiksi tekemään kevyttä lihastreeniä ilman painoja. 30min lihaskuntoa ja 30min venyttelyä. Viikon liikuntasaldo 5 päivää ja 8 tuntia, kyllä on reippailtu!

Tää viikko alkoikin vähän tahmeasti. Pikkulikka on ruvennu öisin tulee pois sängystä (on nukkunu joulukuun lopusta "isojen" sängyssä). Ihan siis keskellä yötäkin nousee, eikä meinaa enää nukahtaa, ja viereen en enää viitsi ottaa, kun pyörii siinä ja ettei totu tulemaan meidän väliin öisin (aamulla ok, mutta mites sen sille opetat?). Aamun horrostin, ja yhdessä otettiin päikkärit, sitten olikin vähän virkeämpi olo.

Hyvin jaksoin tänään kuitenkin liikkuakin. Tunti(!) crossailua ja 35min lihaskuntoa. Varmaan osaavat treenarit kauhistelis mun "salitreenejä". Teen vähän sitä ja tätä, mitä mieleen juolahtaa ja huvittaa tehdä, pysyypähän mielenkiintoisena eikä heti tylsisty :D Mulle tällä hetkellä tärkeintä on, että ylipäätään teen lihaskuntoa, se kun ei oo koskaan ollut ykköslaji. Nykyään tajuan senkin tärkeyden laihdutuksessa, ja on se jopa kivaakin!

Tässä esim. tän päivän treeniä:

Hauiksia käsipainolla ja tangolla
Ojentajat käsipainolla
Viparit sivulle
Kyljet kahvakuulilla ja lattialla
Pystypunnerruksia käsipainoilla
Etunojapunnerruksia

Tulihan siinä jotain räpellettyä. Voipi olla että jotain unohtu mainita, kun ei ollut mitenkään suunniteltua toi toiminta :D Olisin halunnut tehdä lisää vatsoja, mutta pakko oli ruveta iltapuuhiin.
Sarjoja pyrin tekemään aina 3, toistoja vaihdellen 8-20 välillä.

Toivotaan ensi yöstä rauhallisempaa, huomenna tiedossa juustofondue-ilta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)