Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Suoraan reisille

Taas on semmoinen tunne, että minä en vaan osaa. Huoh. Viime viikolla painotulos +200g. Tällä viikolla +300g viime viikkoon. Kahden viikon tulos siis +500g, kun se voisi olla -1kg? Ei tästä edelleenkään lannistuta, mutta kyllähän tää päähän ottaa, kun mennään yksi askel eteen, ja kaksi taakse.
Risteilylle lähdössä vakavin ilmein :D
 Risteilyltä jäi yllättäen pienet syömishimot päälle. Tää viikko on siis kirjaimellisesti mennyt reisille. Tähän asti ollut tapoutista taukoa, koska tää räkäisyys ja flunssan rippeet on ollut niin epämääräistä. Eilen kävin kevyellä vaunulenkillä, ja tänään aion tehdä tapout yogan. Todella kurjia nää pitkät sairastelut, itse en oikein silloin hallitse syömisiäni, ja liikkua ei oikein voi, ainakaan rankasti.


...................

Kirjoittelu jäi aiemmin kesken, ja nyt onkin yoga jo tehtynä! Jooga ei oo ihan mun juttu, mutta täytyy sekin kai aina kalenterin mukaan tehdä, ja nyt etenkin kahden viikon lorvailun jälkeen teki todella hyvää! Tossa tapout yogassa on ranteet aika kovilla, ja mulla sattuu myös kämmeniin, ennen rannetta, mikä kohta nyt onkaan :D Painuu siis lattiaa vasten, niin tulee liian kova paine. Jotkin asennot tuntuu myös todella rankoilta pitää, koska esim. reisien lihakset ei oo kauheen vahvat, niin saa oikeesti tehdä töitä. Mutta eiköhän kaikki helpotu, kun tarpeeksi tekee ;)

Huomenna uusien treenien pariin taas, eiköhän täältä suosta nousta taas!

Moikkuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)