Tietoja minusta

Oma kuva
Pienen tytön äiti, joka tykkää herkutella ja laiskotella, mutta tykkäisi olla myös hyvässä kunnossa!

Näin kevennyn

torstai 6. maaliskuuta 2014

Ja jatkuuuu

Taas on tapoutit vedetty! Oli aika tiukkaa settiä, competition core, keskityttiin keskivartaloon. Ainut että olin ollut koko päivän melko vähillä hiilareilla, ja ei oikein tehoja riittänyt. Tietääpähän nyt, että noi treenit vaativat hiilareita, ei passaa niitä paljon vähentää.

Oon tässä nyt yrittänyt viilailla ruokavaliota. Kaloreita vähän pudottanut, kun paino tuntuu jumiutuneen. Toissapäivänä se humpsahtikin 600g alespäin, mutta nyt taas jämähtänyt.

Ensi viikolla tulee täyteen 2 viikkoa tapoutia, ja ajattelin vilkaista mittoja, olisiko näin nopeasti jotain tapahtunut :D Pelkään että mitään ei oo lähtenyt, ja sitten tulee karvas pettymys. Mutta eihän se auta kun treenata sitten lisää, ei siitä ainakaan haittaa ole!

Hyvin on mennyt jo puolitoista viikkoa melkein sokerittomana, ei ole edes oikein mieli tehnyt mitään, paitsi nyt! Alkuillasta asti olen kaivannut jotain pientä makoisaa herkkua, mutta vielä en ole sortunut. Taidan nyttekin ottaa vaan appelsiinin ja viimisen pienen palan hiilarittomasta tonnikalapiirakasta, semmoistakin tänään kokeilin tehdä. Kalorit menee vähän yli, mutta menkööt nyt, etenkin jos edelleen pystyn olla sortumatta makeaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tsemppaa, anna palautetta, risuja/ruusuja, jätä terveiset tai muuten vain puumerkkisi! =)